Som una empresa jove i dinàmica que es dedica tant al tractament de l’exterior dels edificis com a treballs de decoració d’interiors (pintura, Estucats, tot tipus de recobriments en bio construcció, restauracions, etc..). pels quals utilitzem materials naturals de la construcció, materials ecològics i també materials convencionals en funció de les necessitats de la feina i les preferències del client.

La nostra especialitat reuneix dos oficis en la seva totalitat: el de pintor decorador i el d’estucador tradicional a la calç .

Donem servei a tota mena de clients: decoradors, interioristes, empreses constructores en el terreny de la bio construcció,  estudis d’arquitectura;  també i molt especialment a clients particulars.

a-camera
joan 1

En tots els nostres camps de treball donem una especial importància en respectar i recuperar l’esperit artesà dels nostres oficis. Així doncs, solem utilitzar les tècniques, els procediments i els materials mes tradicionals per aconseguir uns acabats d’alta qualitat estètica i de gran durabilitat. Així mateix hi ha dos valors més que donem a les nostres feines: la utilització de materials i tècniques respectuoses amb la salud i el medi ambient i l’aposta pel foment d’un model econòmic diferent. La utilització d’un material sostenible com la calç, ens permet treballar respectant aquestes premisses.

Creiem que un dels aspectes que més ens valoren els nostres clients es el tracte respectuós que tenim com empresa envers el seu espai vital. Som molt conscients que la nostra feina la desenvolupem dins la casa de les persones i que cal treballar intentant generar les mínimes molèsties possibles.